Gro, äkta varelse, gro!

Huuur kan vi ha kommit sålångt bort från våran självkärlek, som borde vara så lika naturlig och glad som livet sjävt i sin naturlighet. (För då menar jag inte inkluderat all misär som människor skapat.)
Men tyvärr, till den misären tillhör enligt mej, alla de ideal och falska fasoner som säljs för att tjäna pengar på vår skapta osäkerhet och okärlek till oss själv, som suddats ut mer och , mer och mer. Som i hypnotiserad  sleepwalking går vi runt och tror att vi inte duger. Duger till vad och för vem?! Bullshit. Vi är vackra, vi är här, det är det enda som räknas. Vi är här, vad ska vi göra åt det!  Vad gör vi här egentligen, för utom att förstöra, allt i vår väg. För något jävla skit kallat pengar. Bullshit. Det finns ju inte ens. Mestadels är nollor och ettor i ett datasystem. Inte mer än så. Bättre mer hit och dit. Lurade. Så in i helvete lurade. Äktehet, min vän, vad hände med den?
Finns den kvar?
Ja, jag tror det. Jag känner det, och jag vet det. Den bor som ett frö i alla. Den gror om vi vill om vi föder den matar den och skapar den. Var den lev den se den. Livet kommer lysa livet kommer gro. Ge dig hän åt livets storhets mirakel;) Fett bra. Och gratis. Du behöver ingen kurs ingen klocka inga märkeskläder. Du har redan vunnit högsta vinnsten, fått den, du ÄR den! Yupp. Grattis. (Livet borde va gratis.)
 
 
 
 
 
allmänt, pepp | |
Upp