Traveling time.

 
En helg går så fort:o
Liten chill stund på tåget hem är inte fy skam ändå. Bara sitta still, titta ut på lysande lampor från städer som passerar, drömma lite och planera in lite kul för kommande veckan är mysigt. Ska bli skönt att komma hem också och vila efter allt resande och kalasande! 
Borta bra men hemma bäst! :) 
... Home is where my heart is! 
🙏💕✨
 
allmänt | | Kommentera |

Gubbar.

Sitter på en fullproppad buss med min kille. Försöker plugga lite bland ägglukt och folk som pratar för högt i telefon om sina jävla viktigheter:s Asså va fan tänker folk inte på att alla kanske inte vill lyssna???
En tjej vänder sej om för att fråga tjejen bakom om det går bra att hon fäller bak stolen. Javisst säger hon. En minut senare fäller gubben framför min kille bak sin stol och petar i näsan, utan att fråga om han mosar min killes ben som redan innan inte fick plats!!! Jag har lust att strypa det jävla själviska aset.
Vad är problemet med gubbar och deras oförmåga att kunna vara lite omtänksamma??Alla är såklart inte så men onödigt många har jag lagt märke till. Typ när jag satt och väntade på bussen en gång och en gubbe höll på att sätta sej i knät på mej när det var fullt på bänken. Så tycker jag det är ofta och jag stör ihjäl mej. Vi måste ändra på det här och lära killar att ta hänsyn till andra människor. Det patriarkaliska samhället måste dö, nu!
pussypower | | Kommentera |

Life and death.

Helgen går för fort. Men tur att den finns. Trevligt besök, vänner, vänner lots of fun film och vila. Iskalla promenader lite sol mys och god mat. Helgen var bra! Förutom dödsfallsinformation. Det är sådan man aldrig vill få. Att en vän inte mer finns. Det är så ofattbart och galet. Det går inte in i min hjärna. Även om vi inte stog varandra så himla nära bränner verkligheten sej nära. Tänker på hur dåligt han mådde och hur svårt det är att leva med ständig ångest i det hära kyliga samhället. Vi behöver fan mer kärlek värme och omtänksamhet. Jag blir så ledsen för alla som dör för tidigt. Jag får det att låta så enkelt och platt men jag är helt kaos, lugn och chockad samtidigt inombords. Som att närvaron av livet är stilla i varje sekund eller i fragment av vardagen. Sen rullar hjärnan på sitt vardagliga tjat. Sen blir man påmind, jag blir påmind om att du inte finns mer och hjärnan pausas till närvaron.
Skitbagateller av problem blir ännumer bagatelliga och va fan ..det viktigaste står naket kvar. VI MÅSTE BRY OSS MER OM VARANDRA. I min mening är det för kyligt klimat i det här landet. Både snöigt grått och socialt problematiskt. Yta yta bäst och vinna. Bajs that. Var snäll. Hur fan svårt kan det vara...!?
Ja. Så går mina tankar nu.
Love love live love be love see love.
Och var rädda om varandra.
 
Meditate on love. Open your heart and love yourself!
 
allmänt | | En kommentar |
Upp